Prezentele Condiții Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.amaincendii.ro  de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Accesul si utilizarea paginii www.amaincendii.ro   sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe site sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce și utiliza informațiile conținute pe site numai în interes personal sau numai cu indicarea sursei. Orice utilizare a conținutului site-ului de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al AMA CSSU. Astfel, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificata a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia.

AMA CSSU își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă a utilizatorului. Astfel, utilizatorii site-ului nu pot ridica nicio obiecție cu privire la modificările realizate.

Nicio informație prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de servicii sau produse venind din partea AMA CSSU.

AMA nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea să infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

AMA își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoana si/sau entitate care încalcă conditiile de mai sus.

Orice comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe site-ul www.amaincendii.ro, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală.

Deși obiectivul nostru este de a vă transmite informații actualizate și exacte, nu putem garantă ca prezentele pagini nu conțin erori, cu toate că vom depune toate diligentele pentru remedierea acestora. În acest sens, AMA CSSU nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului. Orice persoană care dorește  să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze  societatea prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

În acest caz, AMA CSSU va poate solicita o serie de date cu caracter personal care au ca scop posibilitatea de a va contacta.Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile AMA CSSU, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Pentru detalii suplimentare cu privire la modul în care AMA CSSU prelucrează datele cu caracter personal, precum și cu privire la drepturile de care dispuneți în calitate de persoană vizată, vă rugăm să consultați Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

De asemenea, dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu politica de prelucrare a datelor sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile de care dispuneți în calitate de persoană vizată, ne puteți contacta folosind datele de contact disponibile în secțiunea „Contact”, sau utilizând următoarele date de contact:

AMA CSSU S.R.L.

În atenția: Responsabilului cu Protecția Datelor (DPO)

Adresa de Corespondență: Bucuresti, Calea Mosilor nr. 253, bloc 53, scara 2, apt. 61, sector 2, cod postal 020877

Email: dpo@amaincendii.ro

Telefon: 021 317 42 76  

Totodată, Site-ul utilizează cookies sau alte tehnologii similare. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii, vă rugăm să consultați Politica privind Cookies și Tehnologii Similare.